První restaurace z franšízového konceptu U Šesti Kohoutů pivovaru Rohozec byla v Liberci otevřena již před Vánocemi. Ve čtvrtek 23. ledna došlo ale ke slavnostnímu uvedení do provozu. U Slavnostního pokřtění pípy a celé restaurace nechyběl ani starosta Turnova Tomáš Hocke, náměstek primátora Liberce Jiří Šolc, provozovatel Jan Hruška a ředitel pivovaru Rohozec František Jungmann. Celým večerem provázel moderátor Luboš Dvořák. 

 

„V první řadě je koncept pojatý tak, že to bereme podle toho, co člověk očekává. Jde tak o to dobře se najíst a rychle za dobré peníze. Večer pak sem jít s kamarády, s přítelkyní, s manželkou a posedět na místě, kde si dát dobrou večeři s dobrým pivečkem také za rozumné peníze – ne levné ale rozumné.“

 

Na jaké pokrmy se návštěvníci mohou těšit?

„Co se týče jídla, tak je to postavené na grilu – ani ne tak na drůbeži jako na grilu. Dominantní kuchařské zařízení je tady tak prémiový gril, který umí udělat ve spolupráci s tím kuchařem chutné, rychlé a zdravé jídlo.“

 

Kdybych byl já osobně restauratér, co mohu udělat pro to, abych získal franšízu?

„Zajisté připravujeme si opravdu franšízový koncept, kde budeme schopni za určitých obchodních podmínek zkušenosti předávat, ale je to ještě v plenkách, takže je třeba ještě pár měsíců počkat, než to dáme těm našim potenciálním zákazníkům a našim partnerům opravdu v mašličkách.“

 

Pro účastníky si zajímavou bublinovou show připravil i držitel několika rekordů s mýdlovými bublinami Matěj Kodeš. Michal Kvapil, Tývka.cz. 

 

Zdroj: Tývka.cz